12 personer
Ingredienser:
250 gram ren rå marcipan
250 gram sukker
250 gram smør
5,5 æg
75 gram hvedemel
Marcipan, sukker og smør røres til det er hvidt. De 5,5 æg piskes sammen i et fad og røres derefter langsomt i dejen. Melet kommes i.
Læg bagepapir i bradepanden og fordel dejen jævnt og glat den ud. Den bages i 40-45 min. ved 200 grader C.
Lad kagen blive kold i bradepanden, vend den ud på en bagerist.
Pynt:
100 g Chokolade
75 ml fløde ca.
Lav et vandbad og smelt chokoladen og tilsæt fløden efter behov. Kagen kan nu trækkes over med chokolade og pyntes.
Tips:
Denne kage er lige så god at servere som konfekt. Den kan skæres
ud i baner på ca. 6-7 cm brede og trækkes over med chokolade
og pyntes med røde cocktailbær og nogle valnødder. Pak dem ind i
film, og de holder fint i 10-12 dage, når de står køligt - dog ikke
i køleskab.