Kinesisk nuddelsuppe med svinemørbrad

Ingredienser:

1¼ l Knorr Kyllinge Fond
2 spsk lys sojasauce
1 spsk vineddike
250 g mager svinemørbrad (evt. kylling skåret i små stykker)
3  forårsløg
2½ cm frisk ingefær skrællet og skåret i tynde pinde
200 g kinakål strimlet
125 g bønnespirer
125 g medium ægnudler 
 Salt og peber

1. Hæld fonden i en stor gryde og bring i kog. Tilsæt sojasauce, vineddike, kødstrimler, forårsløg, ingefær. Rør rundt, og lad det simre i ca. 10 min under låg. Rør rundt engang imellem.

2 Tilsæt kinakål og lad suppen koge i 5 min. Tilsæt bønnespirer
og nudler og smag til med salt og peber. Lad suppen koge endnu 5
min., eller indtil nudleme er møre. Smag den til og juster evt. krydringen.
Serveres evt. med ekstra sojasauce til.

Smagen af kyllingefonden til denne suppe er meget vigtig, så
hvis man kan få tid til det, skal fonden helst være hjemmelavet


| Svar

Nyeste kommentarer

11.11 | 06:41

uhmm dine chokolade cookies smager bare som en drøm. mums :)

02.12 | 17:05

Nåååhhh! 😘

02.12 | 17:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

02.12 | 16:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆