Marengskys med lakrids og hindbær

Ingredienser
3 stk æggehvider
150g sukker lidt hvidvinseddike
1 tsk hindbærekstrakt
lakridspulver
frysetørrede hindbær

Fremgangsmåde
Pisk æggehviderne helt stive sammen med sukkeret, bland et lille skvat hvidvinseddike i. Del æggehvidemassen i to skåle. I den ene tilsættes lakridspulveret, og i den anden hindbærekstrakten. Hæld massen i en sprøjtepose eller i en frysepose hvor du klipper et lille hul i enden. Sprøjt nu massen ud i små marengskys på en bageplade med bagepapir. Når alle er sprøjtet ud drysses der med lidt lakridspulver på dem med lakridssmag og lidt frysetørrede hindbær på dem med hindbærsmag. Bag i ovnen i cirka 1 time ved 110 grader. De skal være sprøde udenpå, men stadig lidt bløde og klistrede indeni, og de skal slippe bagepapiret, ellers er de ikke færdige og vil falde sammen.


Henny Hovgård 25.09.2011 20:07

Hej Diana.
Det er en meget flot og inspirerende hjemmeside du har lavet Diane.
Jeg skal da prøve nogle af dine lækre opskrifter.
Bedste hilsner

| Svar

Nyeste kommentarer

11.11 | 06:41

uhmm dine chokolade cookies smager bare som en drøm. mums :)

02.12 | 17:05

Nåååhhh! 😘

02.12 | 17:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

02.12 | 16:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆