Chili,lime og lakrids is

Ingredienser:

  • 2 pasteuriserde æg (ca. 1 dl)
  • 200 g akaciehonning/alm. honning (ca. 1½ dl)
  • ½ liter piskefløde 38%
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 tsk fintrevet limeskal
  • 2-4 tsk Bulöw lakrids pulver
  • 1 spsk finthakket mild rød chilipeber

Pisk æg og honning til en lys og luftig æggesnaps. Pisk fløden til et let skum. Vend æggesnaps, flødeskum og limesaft sammen. Vend derefter forsigtigt limeskal, lakrids, chili i isblandingen. Kom blandingen i en form og stil den tildækket i fryseren i mindst 4 timer.

Tps: Hvis flødeisen er hårdt frossen, så stil den i køleskabet ca. ½ time.

lene 14.05.2013 10:18

skal der ikke sukker i denne her

Diana Øgendahl 14.05.2013 15:24

Nej ikke når der er honning i den, det er istedet for sukker. Honning gør isen blød og cremet

| Svar

Nyeste kommentarer

11.11 | 06:41

uhmm dine chokolade cookies smager bare som en drøm. mums :)

02.12 | 17:05

Nåååhhh! 😘

02.12 | 17:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

02.12 | 16:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆