|
|
|
|
|
Marengskys med lakrids og hindbær
Ingredienser 3 stk æggehvider 150g sukker lidt hvidvinseddike 1 tsk hindbærekstrakt lakridspulver frysetørrede hindbær
Fremgangsmåde Pisk æggehviderne helt stive sammen med sukkeret, bland et lille skvat hvidvinseddike i. Del æggehvidemassen i to skåle. I den ene tilsættes lakridspulveret, og i den anden hindbærekstrakten. Hæld massen i en sprøjtepose eller i en frysepose hvor du klipper et lille hul i enden. Sprøjt nu massen ud i små marengskys på en bageplade med bagepapir. Når alle er sprøjtet ud drysses der med lidt lakridspulver på dem med lakridssmag og lidt frysetørrede hindbær på dem med hindbærsmag. Bag i ovnen i cirka 1 time ved 110 grader. De skal være sprøde udenpå, men stadig lidt bløde og klistrede indeni, og de skal slippe bagepapiret, ellers er de ikke færdige og vil falde sammen.
|
|
|