Marcipanflødeboller

35 stk

500 g odense Ren Rå Marcipan
300 g sukker
1 dl vand
150 g past. æggehvider
250 g odense overtræk mørk

Marcipanbunde
En rulle marcipan skæres i 30 skiver, lægges på bagepapir og bages ved 180 °C
i 5 – 8 min.

Guf
300 g sukker og 1 dl vand koges op og koger i 2 min. Brug evt.
Sukkerlagen er klar, når den er gylden i kanten. 

Hældes i kogende(121° C), direkte fra blusset som en tynd stråle.Brug evt. slik termometer. 150 g past. æggehvider piskes let og sukkerlagen tilsættes langsomt. mens der piskes. Guffet piskes stift med en hånd-mikser ved middel hastighed i ca. 15 min.

Guffet sprøjtes på marcipanbundene med en plastikpose og evt en rund tyl, og flødebollerne bages i 5 min. ved 180 °C, så de får en fast overflade.

Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet Mørk Overtræks chokolade.

Tips: Sukkerlagen er klar, når den er gylden i kanten. Hældes i kogende (121ºC), direkte fra blusset.

Holdbarhed er 3 dage ved 10-12 °c

| Svar

Nyeste kommentarer

11.11 | 06:41

uhmm dine chokolade cookies smager bare som en drøm. mums :)

02.12 | 17:05

Nåååhhh! 😘

02.12 | 17:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

02.12 | 16:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆