After Eight cupcakes

12-14 stk.

200 g. hvedemel
50 g. kakao
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
90 g. smør, stuetemperatur
150 g. sukker
2 æg
1½ dl. mælk
Pebermynteessens efter behov
12 after eight chokolader

Pisk smør og sukker cremet og luftigt.
Tilsæt æggene et ad gangen, pisk grundigt.
bland mel, kakao, bagepulver, salt sammen i en anden skål.
Rør melblandingen og mælken i sukker/smør cremen sam-
men med pebermynte essens.
Skær after eight i små stykker og stik dem ned igennem
hver kage 2-3 små stykker.
180 grader i ca. 20 min.
(husk at de skal køle helt af inden frostingen kommes på)

Pebermynte frosting:
185 g. smør
300 g. flormelis
1-2 spsk mælk
pebermynteessens
(start med et par dråber, og tilsæt efter smag)
blå farve efter behov
Pisk smør og flormelis lyst og luftigt.
Resten tilsættes. jo mere der piskes, jo luftigere bliver frostingen.

Cilla 27.12.2011 22:22

Smagte super godt!

| Svar

Nyeste kommentarer

11.11 | 06:41

uhmm dine chokolade cookies smager bare som en drøm. mums :)

02.12 | 17:05

Nåååhhh! 😘

02.12 | 17:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

02.12 | 16:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆