Jordbærkager

12 stk.

Mazarinbunde:

100 gram marcipan i små stykker

100 gram sukker
100 gram blødt smør
2 spsk mælk
2 æg

Chokoladeovertræk:
50 gram mørk eller hvid chokolade til pensling.

Vanilieflødecreme:
Piskefløde og vaniliecream halvt af hvert f.eks. 4 dl af hver.


Marzarinbundene:
Det hele lægges i en stor skål og røres til en ensartet masse med en håndmixer. Riv eventuelt marcipanen først, så går det lettere.
Fyld mazarinmassen i små forme ca til 12 stk. og bag 30 minutter ved 175 grader.

Chokoladeovertræk til marzarinkagerne:
Når tærten er kølet helt af, smeltes chokoladen. Det gøres nemmest i mikrobølgeovnen ved lav effekt. Hak chokoladen fint og giv den 30 sekunder ad gangen, til den er smeltet. Bred chokoladen ud over de bagte bunde. Når chokoladen er stivnet, er tærten klar til flødefyldet, som ganske enkelt hældes ovenpå og bredes ud med en kniv. Easy peasy! Du kan iøvrigt sagtens udelade chokoladen. Det foretrækker jeg egentlig selv, men ellers skal det være et meget tyndt lagt. Det er for udelikat med et tykt knækkende lag chokolade midt i alt det bløde.

Vanilieflødecreme:
Pisk en vaniliecreme og  piskefløde for sig og bland til sidst og læg på kagerne og læg jordbær ovenpå som pynt.

| Svar

Nyeste kommentarer

11.11 | 06:41

uhmm dine chokolade cookies smager bare som en drøm. mums :)

02.12 | 17:05

Nåååhhh! 😘

02.12 | 17:03

Det er fantastisk hvad du kan lave! 😍💥👍

02.12 | 16:59

Du laver de skønneste påhit! 🎇 🎆